Portfolio

Wij werken onder andere voor: ARAG Rechtsbijstand, De Hypotheker, De Belastingdienst, Ministerie van Binnenlandse Zaken,
Exact Software, Intersnack en Online Leads Group.

90 graden communicatie

Deze nieuwe opdrachtgever heeft ons gevraagd ondersteuning te geven bij opzetten van een beeldbank met een pdf engine voor een instelling binnen de gezondheidszorg. De complete omgeving is een “communicatie cockpit” geworden. Met behulp van een dashboard kunnen teksten en plaatjes worden opgemaakt ten behoeve van folders, advertenties, posters etc. Na opmaak zorgt een automatische… Lees meer »

Winkle

Winkle is een internationaal marktonderzoeksbureau. Voor deze klant hebben wij een mailing verzorgd voor de Franse markt. De inhoud van de mailing bevat een gepersonaliseerde brief met dagboekje en een productmonster. De kartonnen envelop is voorzien van een adresetiket waardoor dit mailpack synchroon samengesteld moest worden en is verzonden met La Poste.

Exact Software

Voor Exact Software is een koppeling tot stand gebracht tussen de Copernica marketing software en de webformulieren van RSform! Pro binnen Joomla. Iedere bezoeker op de website van Exact die een formulier invult voor informatie voor één van hun producten wordt automatisch opgenomen in de database van Copernica. Vervolgens worden er vanuit de software opvolg-… Lees meer »

ARAG Rechtsbijstand

Voor deze relatie onderhouden wij onder andere de website ARAG.nl en vanuit de marketingsoftware de marketing database. Daarnaast maken wij HTML templates en versturen wij diverse nieuwsbrieven. Na het versturen leveren wij de rapportages en de verzendstatistieken op en verwerken deze op relatieniveau in de database zodat de eerstvolgende mailing up to date wordt verzonden…. Lees meer »

Online Leads Group

Online Leads Group (OLG) houdt zich onder andere bezig met SEO, SEA en Leadgenerators. Voor een aantal relaties, verzorgen wij de e-mailmarketing campagnes. Deze campagnes bestaan onder andere uit automatische opvolgacties, gepersonaliseerde pdf’s, het opmaken van HTML templates, opzetten marketingdatabases en het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Daarna wordt een rapportage en de verzendstatistieken opgeleverd… Lees meer »

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Onder dit Ministerie valt Het Buitenhuis. Deze organisatie is gespecialiseerd in het organiseren van diverse evenementen en congressen voor de Rijksoverheid, voor zowel kleine gezelschappen als grootschalige events. Samen met de opdrachtgever wordt gekeken naar de wensen van de bijeenkomst en wordt het programma inhoudelijk en logistiek vormgegeven. Het Buitenhuis kan met deskundige facilitatoren een interessant en… Lees meer »

De Belastingdienst

Voor deze opdrachtgever verzorgen wij met onze aanmeldmodule het complete inschrijvingsproces voor de jaarlijkse Intermediairdagen. Dit evenement wordt over verschillende dagen gehouden en op diverse locaties. De belangstellenden worden door een door ons verstuurde uitnodigingsmail doorgelinkt naar een inschrijvingspagina in de huisstijl van de Belastingdienst. Na het invullen van deze pagina ontvangen zij automatisch een… Lees meer »

Sky Radio Group

Campagne ontwikkelt over meerdere kanalen. Sky Radio Group heeft in februari een Live Update 2012 event georganiseerd. Voor dit event wil men relaties uitnodigen. Men heeft gekozen voor een combinatie van online en offline uitingen. Klomp Grafische Communicatie zorgt voor de offline communicatie en Bosma Direct Marketing voor de online communicatie. Er is online een… Lees meer »