Reviews

 

logo_winkle “Voor het opzetten, verzenden en monitoren van onze e-mail acties werken wij succesvol met deze marketingsoftware. Reden hiervoor is de betrouwbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en volledigheid. Bosma Direct Marketing is bovendien zeer flexibel en zij geven actieve hulp bij adhoc vraagstukken. Hun knowhow en ervaring met de marketingsoftware is van hoog niveau. Het is prettig met hun samen te werken!”.
Pos: kennis, afspraak=afspraak, prijs/kwaliteit
Martijn Blom, Operations Director, Winkle BV – Marktonderzoeksbureau voor productinnovatie en marketingcommunicatie

 

Belastingdienst “Bosma Direct Marketing is ingeschakeld als externe partner van de Belastingdienst bij organisatie van de Intermediairdagen. Het jaarlijks terugkerend grootste evenement van de Belastingdienst voor belastingadviseurs, accountants en overige fiscaaldienstverleners.  Bosma DM faciliteert in bouw en beheer van de website www.intermediairdagen.nl met bijbehorende aanmeldmodule en e-mailservice.”.
Pos:Snelheid, effectiviteit, kwaliteit en advisering op gebied van DM vraagstukken.
Mark Bezemer, projectleider Intermediairdagen, Belastingdienst

 

Partnerlogo “Bosma Direct Marketing is een professionele partner die beschikt over jarenlange ervaring met de inzet van Copernica. Niet voor niets levert Bosma Direct Marketing de diensten die bedrijven helpen om meer uit de inzet van Copernica Marketing Software te halen”.
Walter van der Scheer, Salesmanager Copernica