Websites en webformulieren

De website is het online gezicht van de organisatie en de plek waar bezoekers terecht kunnen voor alle informatie, producten of diensten. Een website is het visitekaartje voor een organisatie. Wij maken moderne en gebruiksvriendelijke websites in bijvoorbeeld Joomla! en WordPress. Naast gebruikersgemak is het ook belangrijk dat uw design aansluit bij het doel dat u met de website heeft. Welke concrete actie dient een website bezoeker te nemen? Bekijk hieronder enkele voorbeelden uit onze portfolio.

Wilt u graag meer bezoekers op uw website? Wilt u meer leads en meer omzet?
Naast het bouwen van websites zijn wij gespecialiseerd in website-optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Dit geeft uw website een betere positie in de organische (zoek) resultaten van de zoekmachines. Wij creëren succesvolle en meetbare Adwards campagnes, waarbij wij zorgen dat uw producten/diensten zichtbaar voor belangrijke doelgroepen worden. Hierbij staat een directe conversie centraal!

Webrichtlijnen voor www.evenementenrijk.nl van het Ministerie van Binnenlandse Zaken
De overheid is verplicht om informatie voor iedereen toegankelijk aan te bieden. Dit geldt ook voor het internetkanaal. Onafhankelijk van bijvoorbeeld browser of functiebeperking (visuele beperking, dyslexie of een motorische beperking) dient iedereen toegang te hebben tot alle informatie. De reden hiervoor is dat steeds meer diensten van de overheid via het internet worden aangeboden.Voor het Ministerie BZK hebben wij hun organisatie website www.evenementenrijk.nl gebouwd conform de webrichtlijnen zoals genoemd op www.drempelvrij.nl.

Om te kunnen voldoen aan deze toegankelijkheidseis zijn de Webrichtlijnen opgesteld. Vanaf 1 september 2006 is de overheid (Rijk, provincies, gemeenten en waterschappen) verplicht ervoor te zorgen dat alle nieuwe websites voldoen aan de Webrichtlijnen. Alle bestaande websites van de overheid moeten uiterlijk 31 december 2010 voldoen aan de Webrichtlijnen.
Bosma Direct Marketing is per 1 januari 2013 officieel gecertificeerd partner om websites te bouwen die voldoen aan deze webrichtlijnen.

Meer informatie?