Mobiele-marketingcampagnes

Tegenwoordig is mobiele bereikbaarheid niet meer weg te denken in onze dagelijkse communicatie. Vanuit marketingcampagnes kunnen wij uw klanten met onze software mobiel bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitnodiging per e-mail voor een event en 1 dag voor de aanvang stuurt u een herinnering aan de deelnemer via zijn mobiel. Kortom wij bieden een multimediale oplossing voor uw marketingcampagnes.

Opmaken eigen SMS-bericht

Verzend relevante SMS-berichten op het juiste moment naar de juiste relatie. Wilt u daarbij één relatie of meerdere relaties tegelijk bereiken? Of liever een SMS-bericht koppelen als een opvolgactie aan een e-mailing? Het kan allemaal. Of het nu gaat om een simpel SMS-bericht of een gepersonaliseerd SMS-bericht aangestuurd vanuit de database.

Verzenden SMS-bericht

Wij verzenden in slechts enkele stappen eenvoudig een SMS-bericht vanuit uw naam aan één of meerdere relaties. Dankzij een slimme oplossing van de software is dit bijna net zo makkelijk als een SMS versturen met uw eigen smartphone. Ook vanuit bepaalde selecties binnen een database kunnen wij SMS-berichten verzenden aan meerdere relaties.