Over ons

De mensen achter Bosma Direct Marketing

Hans Bosma
Na ruim 25 jaar ervaring in de grafische industrie besloot Hans Bosma in 2008 een full service direct marketing bureau op te starten. Door zijn bekendheid in de markt en zijn speciale interesse voor online marketing is het bureau uitgegroeid tot een volwaardig partner van diverse organisaties.

Alwin Rombout
In 2010 is als gevolg daarvan een samenwerking ontstaan met Alwin Rombout van dizainR. Hij is dé specialist van de Copernica marketing software en heeft daarnaast veel kennis van html, het bouwen van websites en bijvoorbeeld Photoshop.

Peter Ruiter
Sinds 2011 is ook Peter Ruiter van Connected Concepts toegetreden tot het team van Bosma Direct Marketing. Peter is een internet programmeur met veel ervaring en kennis van PHP/MySQL/HTML/CSS. Peter heeft in 2006 zijn Bachelor of Engineering in Mediatechnologie aan de Hogeschool van Utrecht gehaald.

Erik Dijkstra
Eind 2012 heeft Erik Dijkstra van Third Eye Marketing zich aan Bosma Direct Marketing verbonden. Net als Alwin is Erik een specialist van e-mailmarketing software in het algemeen en van de Copernica marketing software in het bijzonder. Daarnaast is het opzetten van online campagnes en optimalisatie van websites zijn werkterrein.

Missie

Bosma Direct Marketing is een onafhankelijk full service DM bureau. Met veel creativiteit en oplossingsvermogen verzorgen wij succesvolle direct marketingcampagnes. Wij begeleiden bedrijven in de communicatie naar hun klanten en prospects. Dit doen we door het geven van marketingadviezen en gebruik te maken van multimediale marketing mogelijkheden (bijvoorbeeld e-mailmarketing, direct mail, webdesign etc.). We stemmen dit helemaal af op de eisen, wensen en verwachtingen van onze doelgroepen.

Hoe

Met veel creativiteit en oplossingsvermogen verzorgen wij succesvolle direct marketing campagnes. Door onze jarenlange ervaring in complexe projecten overzien wij goed de consequenties van beslissingen. Zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Vertrouwen op basis van kwaliteit en transparantie.

Waarmee

Wij leveren één-op-één communicatie. Ook naar onze opdrachtgevers. Voor iedere opdracht stellen wij een specifiek team van specialisten samen. Maar u heeft één aanspreekpunt. Daardoor korte lijnen en heldere afspraken.

Mogelijkheden

Zowel fysiek als online. Denk aan internet, e-mail, direct mail, mobiele telefonie en persoonlijk contact. Ook kunnen wij bij u op locatie projecten begeleiden.

Voor wie

Wij werken onder andere voor: ARAG Rechtsbijstand, De Hypotheker, De Belastingdienst, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Exact Software, Intersnack en OLG.

Contact

Wij zijn gevestigd in Amstelveen. Zie onze contactgegevens.