Database management

De database is het hart van uw organisatie. Een goed onderhouden database met up to date informatie is van groot belang als u multimediaal wilt communiceren.
Leg daarom alle beschikbare gegevens van klanten en prospects vast. Indien gegevens ontbreken vraag het uw klant of prospect.

Maak vrijblijvend een afspraak met Bosma Direct Marketing voor suggesties. Bent u op zoek naar nieuwe klanten en prospects? Bosma Direct Marketing heeft een nauwe samenwerking met een partner die beschikt over ruim 1.000.000 zakelijke adressen. Hoe werkt het? Op basis van kenmerken van uw huidige klantenbestand wordt een lijst gemaakt van veelbelovende prospects.

Vervolgens kunnen er selecties worden uitgevoerd op activiteiten, aantal werknemers, regio etc. Dit bestand wordt gedownload en gebruikt voor toekomstige dm activiteiten. De kosten zijn relatief laag. Vraag naar de suggesties voor selectiemogelijkheden.

Ook verrijkingen op uw huidige klantenbestand bijvoorbeeld door toevoegingen van telefoonnummers of contactpersonen behoort tot de vele mogelijkheden. Of denk aan het trekken van een klantprofiel. Regelmatig onderhoud van uw database is van groot belang. Zo heeft u namelijk altijd de beschikking over de meest actuele gegevens.